کیوی در عمان دارای عجیب ترین خواص در دنیا می باشد

در اینجا جملاتی مفید درباره کیوی می خوانیم.

پوست اکثر انواع کیوی باید قبل از خوردن آن ها جدا شود.

با این حال، برخی افراد دوست دارند پوست انواع کیوی طلایی یا زرد را بخورند، زیرا پوست آن نرم تر از پوست کیوی سبز است.

کیوی در عمان از خوش طعم ترین کیوی ها می باشد.

کیوی دارای مشخصات مغذی قابل توجهی است.

 

در اینجا تفکیک مواد مغذی برای یک وعده 3.5 اونس (100 گرم) از گوشت یک کیوی خام و سبز آمده است:

کالری: 64
کربوهیدرات: 14 گرم
فیبر: 3 گرم
چربی: 0.44 گرم
پروتئین: 1 گرم
ویتامین C: 83 درصد از ارزش روزانه (DV)
ویتامین E: 9 درصد از DV
ویتامین K: 34 درصد از DV
فولات: 7 درصد از DV
مس: 15 درصد DV
پتاسیم: 4٪ از DV
منیزیم: 4٪ از DV
کیوی دارای ویتامین C فوق العاده بالایی است، با یک کیوی 3.5 اونس (100 گرم) بیش از 80 درصد از متوسط ​​نیاز روزانه به ویتامین C را تامین می کند.

ویتامین C به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی در بدن عمل می کند و از سلول ها در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کند.

همچنین در عملکرد ایمنی نقش دارد و بدن شما برای ساخت کلاژن و انتقال دهنده های عصبی به آن نیاز دارد.

علاوه بر این، کیوی حاوی پتاسیم، مس، ویتامین K، فولات و ویتامین E است که یک ماده مغذی محلول در چربی است که اثرات آنتی اکسیدانی دارد و نقش مهمی در سلامت سیستم ایمنی دارد.

کیوی کالری، پروتئین و چربی کمی دارد و منبع خوبی از فیبر است.

بر اساس یافته های تحقیقاتی، کیوی ممکن است به روش های زیر برای سلامتی مفید باشد.

1. منبع عالی از ترکیبات گیاهی مفید
کیوی علاوه بر اینکه حاوی مواد مغذی آنتی اکسیدانی ویتامین C و ویتامین E است، منبع عالی از ترکیبات گیاهی است که اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی در بدن دارد.

به عنوان مثال، کیوی حاوی کاروتنوئیدها است که دارای خواص تقویت کننده سلامتی است. این ترکیبات عبارتند از:

لوتئین
زآگزانتین
بتاکاروتن
مطالعات نشان می‌دهند که رژیم‌های غذایی سرشار از کاروتنوئید ممکن است به محافظت در برابر بیماری‌های خاص، از جمله بیماری‌های قلبی کمک کنند .

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.