در زمان فتوحات ایران توسط اسکندر مقدونی، پسته ممتاز ایرانی به یونان رسید.
عداً در زمان سلطنت امپراتور روم تیبریوس، پسته به ایتالیا و اسپانیا نیز وارد شد.
درخت پسته اولین بار در سال 1854 توسط چارلز میسون به ایالات متحده آورده شد.
او بذر را برای کاشت های آزمایشی در کالیفرنیا، تگزاس و برخی از ایالت های جنوبی وارد کرد.
پسته در بسیاری از مکان ها و مناسبت ها در فرهنگ ایرانی استفاده می شود
● اعیاد و اعیاد ایرانی شامل مغز پسته و سایر آجیل ها مانند گردو، بادام، کشمش، فندق و غیره است.
● خوراکی هایی مانند «گز»، «سوهان» و «بستنی» حتی شامل این نوع آجیل ها می شود.
● غذاها و غذاهای ایرانی نیز با پسته تزیین می شود.
کرمان و سایر استان های ایران بهترین پسته جهان را تولید می کنند
پسته ایرانی (که در فارسی به آن پسته نیز میگویند) به دلیل کیفیت، طعم بیرقیب و حداکثر تغذیهای که دارد در سطح جهانی شناخته شده است و استان کرمان در ایران یکی از بهترین نقاط دنیا برای کشت پسته است و بیش از نیمی از پسته ایران را تامین میکند. تولید پسته
شهرستان سیرجان و رفسنجان از تولیدکنندگان معروف پسته در استان کرمان هستند.
استان های دیگری مانند یزد، خراسان، فارس، سمنان، سیستان و بلوچستان، قزوین، اصفهان و قم نیز به تولید پسته معروف هستند.
برخی از ارقام پرمصرف در ایران عبارتند از: میرهاوی، ممتاز، اوحدی، صفید، واحدی، سفیده منتز، امپریال دی دامغان، رویزین و بادمی.
فرآیند خشک کردن پسته
خشک کردن در آفتاب یکی از بهترین روشهای خشککردن است که پس از آن بو داده و یا توسط دستگاههای خاصی برای تولید مغز پسته فرآوری میشود.
مزیت طعم با بو دادن پسته ایرانی در دمای بالاتر افزایش مییابد که همچنین هرگونه آلودگی باکتریایی را که ممکن است در محصول خام وجود داشته باشد از بین میبرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.