مون میگوید: «پسته را میتوان به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای تغذیه مناسب با دیابت گنجاند.
انجمن دیابت آمریکا حتی آجیل را یک “ابر غذای دیابت ” می نامد ، زیرا چربی سالم و تعداد فیبر آنها می تواند به مدیریت گرسنگی و کنترل قند خون کمک کند.
پسته از خوشمزه ترین آجیل ها می باشد.
یک مطالعه منتشر شده در Diabetes Care نشان داد که مصرف پسته به طور خاص ممکن است اثرات کاهش گلوکز و انسولین در افراد پیش دیابتی داشته باشد.
تحقیقات R در بیماران دیابتی نوع 2 نشان داد که مصرف پسته اثرات مطلوبی بر کنترل قند خون نیز دارد.
پسته ممکن است با التهاب مبارزه کند.
پسته حاوی ترکیب منحصربفردی از ترکیبات آنتی اکسیدانی قوی از جمله توکوفرول ها، فیلوکینون، کاروتنوئیدها، کلروفیل و فلاونوئیدها است.
تحقیقات نشان می دهد که پلی فنول ها و فلاونوئیدها به طور گسترده در تمام قسمت های مغز پسته وجود دارند و همچنین دارای خواص ضد التهابی هستند.
مون میگوید: رنگهای سبز و قرمز بنفش پسته از آنتیاکسیدانها میآیند.
از آنجایی که حدود 90 درصد از چربیهای موجود در پسته غیراشباع هستند، مون میگوید که آنها یک میانوعده بسیار مفید برای قلب هستند.
شواهد علمی نشان می دهد، اما ثابت نمی کند، خوردن 1.5 اونس در روز از اکثر مغزها، مانند پسته، به عنوان بخشی از رژیم غذایی کم چربی اشباع شده و کلسترول، ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.
علاوه بر این، آجیل ها منبع خوبی از فیبر هستند.
کارشناسان ما توصیه میکنند که انواع بدون نمک یا کم نمک را انتخاب کنید تا مطمئن شوید که انتخابی سالم برای قلب باقی میمانند.
مون به اشتراک میگذارد: «شکستن پوستههای باز پسته ممکن است سرعت شما را در زمان میانوعده کند کند.
پوستههای خالی ممکن است نشانهای بصری باشند که به افراد اسنک کمک میکند تا با هوشیاری غذا بخورند.
او میافزاید که پستههای داخل پوست ممکن است به شما کمک کنند «خودتان را کاملاً گول بزنید» زیرا پوستههای باقیمانده میتواند نشانهای بصری برای قسمتها باشد و به طور بالقوه به کاهش مصرف کمک کند.
ما این را اصل پسته می نامیم.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.