میگو دارای چربی کم و پروتئین کم کالری است.
یک وعده چهار میگو 23.7 گرم پروتئین برای 112 کالری و کمی کمتر از یک گرم چربی دارد.
میگو تازه بوشهر از خوشمزه ترین میگوها می باشد.
همچنین، آنها منبع خوبی از ویتامین D هستند.
ویتامین D جذب کلسیم و فسفر را تنظیم می کند که برای استحکام دندان ها و استخوان ها ضروری است.
آنها دارای خواص ضد التهابی هستند که می تواند به کاهش التهاب لثه کمک کند.
آنها منبع خوبی از ویتامین B12 هستند.
این ویتامین برای عملکرد صحیح مغز مهم است و برای تشکیل و بلوغ سلول های خونی ضروری است.
آنها منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 هستند که با کاهش کلسترول خون، خطر ابتلا به مشکلات قلبی عروقی را کاهش می دهند.
اسیدهای چرب امگا 3 همچنین می توانند علائم سندرم پیش از قاعدگی را تسکین دهند، از لخته شدن خون جلوگیری کنند، از پیشرفت آرتریت روماتوئید
جلوگیری کنند، رشد تومورهای سرطانی را کاهش دهند و به پیشگیری از بیماری آلزایمر کمک کنند.
معایب سدیم و کلسترول
مصرف میگو نیز دارای معایبی است که می تواند بر سلامت قلب و عروق شما تأثیر بگذارد.
میگو سرشار از سدیم و کلسترول است.
یک وعده 6 میگو حاوی 359 میلی گرم کلسترول است که بیش از حد مجاز مصرف روزانه توصیه شده است.
میگو همچنین حاوی 1610 میلی گرم سدیم در هر وعده یا 70 درصد از حد مجاز مصرف شما است.
کلسترول غذایی به دلیل توانایی آن در افزایش سطح خون، به ویژه در افرادی که به آن حساس هستند، یک تهدید بالقوه است.
سدیم فشار خون را افزایش می دهد که فشار بیش از حد بر رگ های خونی وارد می کند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.