در گستردهترین مفهوم، لوبیاها دانههای گیاهان حبوبات هستند. به استثنای عدس، لوپین، بادامزمینی و برخی دیگر از انواع حبوبات. لوبیا هزاران سال است که کشت می شود. امروزه، آنها یک منبع غذایی مهم در سراسر جهان هستند.
لوبیا سیاه، کلیوی، دریایی، فاوا و لوبیا چیتی در ایالات متحده رایج است. پروفایل های تغذیه ای از یک لوبیا به لوبیا دیگر متفاوت است. با این حال، به عنوان مثال، 1 فنجان (171 گرم) لوبیا چیتی آب پز ارائه می دهد
لوبیا چیتی زودرس همچنین حاوی مقادیر مناسبی روی، مس، منگنز، سلنیوم و ویتامین های B1، B6، E و K است. لوبیا چیتی با تنها 245 کالری در هر فنجان (171 گرم)، یکی از مغذی ترین غذاهای موجود در جهان است.
بسیاری از انواع دیگر به همان اندازه چشمگیر هستند. لوبیا به دلیل داشتن پروتئین بالا در بین غذاهای گیاهی منحصر به فرد است. به همین دلیل، آنها یک منبع پروتئین مهم برای گیاهخواران در نظر گرفته می شوند.
لوبیا انواع مختلفی دارد. آنها سرشار از پروتئین و فیبر هستند در حالی که چربی و کالری کمی دارند. علاوه بر این، آنها دارای طیف گسترده ای از ویتامین ها و مواد معدنی هستند.
لوبیاها ممکن است یکی از مفیدترین غذاهای کاهش وزن باشند که می توانید بخورید. آنها هم پروتئین و هم فیبر بالایی دارند اما کالری کمی دارند. پروتئین و فیبر دو مورد از مهمترین مواد مغذی برای کاهش وزن هستند.
یک مطالعه نشان داد که افرادی که از یک رژیم غذایی پر فیبر از جمله لوبیا استفاده می کردند، گرسنگی کمتری داشتند. آنها همچنین 3 پوند (1.4 کیلوگرم) را در 4 هفته از دست دادند.
مطالعه دیگری مصرف لوبیا را با بهبود تغذیه، کاهش وزن بدن و کاهش چربی شکم مرتبط دانست. لوبیا ممکن است به دلیل داشتن پروتئین و فیبر بالا به کاهش وزن کمک کند، که می تواند برای مدت طولانی تری احساس سیری کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.