بسیاری از عوارض جانبی آلو بخارا ممکن است باعث شود قبل از مصرف این ملین طبیعی دو بار فکر کنید. این پسرعموهای آلو معمولاً به صورت خشک شده هستند.
میتوانید از این میوه در غذاهای شیرین و خوش طعم مانند فسنجان، خورشها، کیک و سوپ استفاده کنید. آلو بخارا یک درمان خانگی رایج برای یبوست است.
کودکان و بزرگسالان به طور یکسان می توانند از آلو بخارا در فسنجان برای درمان یبوست استفاده کنند. با این حال، مصرف بیش از حد این میوه ممکن است بر بدن شما تأثیر منفی بگذارد. این مقاله به بررسی عوارض آلو خشک و مبانی علمی آن می پردازد. به زیر نگاهی بیندازید.
آلو بخارا حرکات روده شما را نرمتر میکنند و فواید دیگری نیز دارند. اما مانند هر چیز دیگری در طبیعت، آلو نیز می تواند عوارض جانبی کمی ایجاد کند. در اینجا به چند مورد از عوارض مصرف آلو اشاره می کنیم:
آلو بخارا حاوی غلظت بالایی از آکریل آمید است که سرطان زا و نوروتوکسین محسوب می شود. آکریل آمید به طور طبیعی در غذای معمولی یافت نمی شود، مگر زمانی که در دمای بالای 100 درجه سانتی گراد پخته شود.
به گفته سازمان خواربار و کشاورزی، میزان آکریل آمید مورد نیاز برای ایجاد آسیب عصبی حدود 500 برابر مصرف روزانه رژیم غذایی است. بنابراین، مصرف آلو نسبتا بی خطر است.
با این حال، سرطان زایی یک نگرانی است زیرا آلو خشک برای حیواناتی که در آزمایشگاه آزمایش شده بودند بسیار سرطان زا هستند. فیبر نامحلول موجود در آلو می تواند باعث اسهال یا تشدید آن شود.
به همین دلیل است که هنگام اسهال باید از آنها اجتناب کنید. همچنین موارد خاصی از افرادی وجود داشته است که پس از مصرف آلو و آب آلو دچار اسهال شده اند.
این را می توان به خاصیت ملین آلو نسبت داد. آنها ملین های طبیعی هستند زیرا حاوی یک ترکیب ملین به نام سوربیتول هستند. بنابراین، دوز تنظیم نشده یا مصرف بیش از حد این میوه ها می تواند به راحتی منجر به اسهال شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.