لیمو و آب لیمو منبع عالی آنتی اکسیدان ویتامین C هستند.
آنتی اکسیدان ها ممکن است به جلوگیری از آسیب سلولی توسط رادیکال های آزاد که می تواند منجر به سرطان شود، کمک کند.
لیمو ترش تره بار در ماه های اخر فروش بالایی داشته است.
با این حال، دقیقا مشخص نیست که چگونه آنتی اکسیدان ها می توانند به پیشگیری از سرطان کمک کنند.
کدام مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان هستند؟ در اینجا پیدا کنید.
حفظ سلامت چهره
ویتامین C نقش حیاتی در تشکیل کلاژن، سیستم حمایتی پوست دارد.
قرار گرفتن در معرض نور خورشید، آلودگی، سن و عوامل دیگر می تواند منجر به آسیب پوست شود.
یک مطالعه موش در سال 2014 نشان داد که خوردن ویتامین C به شکل طبیعی یا استفاده موضعی از آن می تواند به جلوگیری از این نوع آسیب کمک کند.
بهترین مواد غذایی برای ویتامین C کدامند؟ در اینجا پیدا کنید.
پیشگیری از آسم
بر اساس یک منبع معتبر، افراد مبتلا به آسم که هنگام سرماخوردگی مقادیر بیشتری ویتامین C و سایر مواد مغذی مصرف میکنند، ممکن است حملات آسم کمتری را تجربه کنند.
نویسندگان شواهدی یافتند که نشان میدهد ویتامین C برای افرادی که دچار حساسیت بیش از حد برونش هستند، زمانی که سرماخوردگی هم داشتند، مفید است.
با این حال، آنها خواستار تحقیقات بیشتر شدند.
افزایش جذب آهن
کمبود آهن عامل اصلی کم خونی است.
جفت کردن غذاهای سرشار از ویتامین C با غذاهای غنی از آهن، توانایی بدن برای جذب آهن را به حداکثر میرساند.
با این حال، مصرف زیاد ویتامین C میتواند باعث ایجاد مشکلات گوارشی در افرادی شود که مکملهای آهن مصرف میکنند.
به همین دلیل، بهتر است آهن را از منابع غذایی مانند جگر گاو، عدس، کشمش، لوبیا خشک، گوشت حیوانات و اسفناج دریافت کنید.
فشار دادن کمی آب لیمو روی یک سالاد حاوی برگ های بچه اسفناج می تواند به حداکثر رساندن دریافت آهن و ویتامین C کمک کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.