اکنون که تمام خواص تغذیهای این حبوبات را میدانید، باید دستور العملهایی پر از طعم و لذیذ پیدا کنید تا آنها را بچشید!
لوبیا سفید خشک که در غذاهای گیاهی شناخته شده است، خود را به دستور العمل های سبزیجات و بدون گلوتن و همچنین غذاهای منطقه ای می رساند.
لوبیا سفید صادراتی فروش بالایی دارد.
ما بهترین دستور العمل های لوبیا سفید را به شما نشان می دهیم!
چگونه لوبیا سفید بپزیم؟
مانند بسیاری از حبوبات، لوبیا سفید خشک یا نیمه خشک نیز باید به درستی پخته شود تا بتوانید از تمام لطافت آن قدردانی کنید.
قبل از آشپزی، به یاد داشته باشید که زمان خیساندن را رعایت کنید.
در واقع، لوبیا سفید باید از چند ساعت تا یک شب کامل در آب سرد خیس شود.
پس از آبگیری مجدد، آب خیسانده را دور بریزید، سپس آنها را در آب جدید بپزید.
زمان پخت آنها حدود 30 دقیقه است، پس از اینکه آب به جوش آمد.
برای هضم بیشتر و محدود کردن نفخ، می توانید مقداری جوش شیرین به آب آشپزی اضافه کنید و بعد از پخت آن ها را بشویید.
لوبیا خشک بخشی از رژیم غذایی سنتی بسیاری از مردم در سراسر جهان است.
این حبوبات علاوه بر اینکه منابع مهم پروتئین گیاهی و فیبر غذایی هستند، سرشار از مواد معدنی و ویتامین هستند.
انواع مختلفی از لوبیا خشک وجود دارد.
این کارت فقط چهار نشان می دهد: سفید، سیاه، قرمز و لیما.
منابع عالی فیبر؛
سرشار از پروتئین های گیاهی؛
ارتقاء سلامت قلب و عروق؛
تحریک ترانزیت روده ای؛
انرژی بدن را تامین کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.