شکلات کیندر 4 تایی پرطرفدارترین شکلات جهان شد

کلی ترین طبقه بندی شکلات بر اساس رنگ آن است که ارتباط نزدیکی با مقدار شیر آن دارد، البته خواهید دید که تنها چیزی نیست.

شکلات سیاه .

شکلات کیندر 4 تایی از بالاترین کیفیت برخوردار است.

باید حداقل 55 درصد کاکائو داشته باشد و معمولاً شیر یا محصولات لبنی ندارد.
شکلات شیری .

بین ۲۵ تا ۴۰ درصد کاکائو و همچنین شیر و شکر دارد.
شکلات سفید .

از شیر و کره کاکائو درست می شود.

معمولا شکر دارد، اگرچه برندهایی مانند Torras دستور پخت خوشمزه ای را بدون شکر اضافه کرده اند.

شکلات صورتی .

همچنین به عنوان “یاقوت” شناخته می شود، حاوی 47.3٪ کاکائو، شیر و شکر است.

رنگ صورتی آن طبیعی است، زیرا از دانه کاکائو یاقوتی ساخته شده است که طعم مشخصی از میوه های قرمز را نیز به آن می دهد.
شکلات های رنگی .

با رنگ آمیزی مصنوعی نیز می توانید شکلات هایی از همه رنگ ها درست کنید.

 

معمولا شکر و شیر دارند.

شیر تنها ماده ای نیست که می تواند نوع شناسی شکلات را تغییر دهد.

آنچه در درون دارید نیز بر طبقه بندی شما تأثیر می گذارد.

شکلات با آجیل .

بادام، گردو، فندق، پیپ… آجیل به همراه شکلات مورد علاقه بسیاری از افراد تبدیل شده است.
شکلات با میوه ها .

توت فرنگی، پرتقال، کیوی، موز، سیب، انبه و تقریباً هر میوه دیگری که به آن تضاد طعم می دهد نیز یکی از شیک ترین انواع شکلات امروزی را تشکیل می دهند.
شکلات با ادویه و دانه .

برخی از آنها برای دستیابی به اصلی ترین طعم ها، مانند فلفل قرمز، فلفل قرمز یا دارچین هستند، در حالی که دانه هایی مانند چیا ارزش غذایی بیشتری دارند.
شکلات گیاهی .

طعم های مختلفی نیز با گیاهانی مانند نعناع یا جلبک دریایی به دست می آید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.