برنج عنبربو اعلا لایه سبوس را حفظ می کند و به همین دلیل حاوی ترکیبات محافظی به نام فلاونوئیدها است که نمونه هایی از آنها شامل آپیژنین و کورستین است.
این ترکیبات نقش مهمی در محافظت در برابر بیماری دارند مطالعات متعدد نشان می دهد که مصرف غلات کامل مانند برنج قهوه ای در رژیم غذایی با کاهش خطر بیماری هایی مانند بیماری قلبی، برخی سرطان ها از جمله سرطان پانکراس و معده و همچنین دیابت نوع 2 مرتبط است.
ورزشکاران اغلب برنج سفید را به عنوان منبع انرژی ترجیح می دهند، مخصوصاً وقتی بعد از ورزش سوخت گیری می کنند.
این به این دلیل است که کربوهیدرات های تصفیه شده، مانند برنج سفید، منبعی از کربوهیدرات سریع و به راحتی قابل دسترسی هستند که برای جبران گلیکوژن ماهیچه ها پس از فعالیت بدنی مورد نیاز است.
برنج سفید به راحتی هضم می شود، فیبر کمی دارد و اگر درست پخته شود و سرو شود بعید است که باعث ناراحتی معده شود.
ممکن است برای کسانی که از سوزش سر دل یا حالت تهوع و همچنین در طول شعلهور شدن بیماریهایی مانند دیورتیکولیت و بیماری کرون رنج میبرند، مفید باشد.
برنج که به طور طبیعی فاقد گلوتن است، یک گزینه ارزشمند برای مبتلایان به بیماری سلیاک یا حساسیت به گلوتن غیر سلیاک است.
انواع قهوه ای و غلات کامل به ویژه مفید است زیرا فیبر نامحلول را تامین می کند که عملکرد گوارشی را تقویت می کند و باکتری های مفید روده را که برای سلامتی بسیار مهم هستند، “سوخت” می کند.
برنج یک غذای اصلی مهم است، با این حال، گزارشها آن را با آلودگی آرسنیک مرتبط میدانند، که سطوح بالای آن، در یک دوره ثابت، با افزایش خطر بیماری قلبی و سرطان مرتبط است.
تجمع آرسنیک در قسمت سبوس دانه بیشتر است، به این معنی که برنج سبوس دار ممکن است به طور بالقوه مقادیر بیشتری از این آلاینده فلز سنگین نسبت به برنج سفید داشته باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.