نخود به دلیل ویژگی های تغذیه ای خود فواید مختلفی را برای بدن به ارمغان می آورد و به بهبود سلامت ما کمک می کند:
برای سلامت روده: نخود سرشار از فیبرهای گیاهی و سلولز است که با هم کار می کنند تا از عملکرد صحیح روده و منظم بودن آن اطمینان حاصل کنند .
نخود بوکان از بهترین نخود ها به شمار میرود.
نخود به لطف فیبرهای محلول موجود در آن، خاصیت سم زدایی دارد و با جلوگیری از یبوست، انتقال روده را بهبود می بخشد.
آنها جذب چربی و کلسترول را کاهش می دهند اما مراقب باشید زیرا اگر به وفور مصرف شوند می توانند باعث تورم شکم شوند.
برای سلامت قلب: نخود سرشار از فیبر محلول است که به کاهش کلسترول تام و LDL (کلسترول بد) کمک می کند.
طرز پخت نخود
نخود به دلیل تطبیق پذیری بالایی که در آشپزخانه دارد، به راحتی در رژیم غذایی شما گنجانده می شود.
آنها قبل از خوردن خشک می شوند.
بنابراین برای تهیه آنها لازم است نخود خشک را حداقل 12-15 ساعت در آب خیس کنید.
سپس بعد از آبکشی و آبکشی باید به مدت 2 تا 3 ساعت در آب فراوان روی حرارت ملایم بجوشانند ، ترجیحاً همراه با یک برگ بو یا یک تکه زنجبیل تازه که قابلیت هضم آنها را بهبود می بخشد .
یک قانون مهم این است که آنها را فقط بعد از پختن نمک زد .
پس از پخته شدن، می توان از آنها برای تهیه بسیاری از دستور العمل های خوشمزه، از هوموس گرفته تا کوفته، یا به عنوان چاشنی سالاد و سوپ های خوشمزه استفاده کرد.
برای سلامت کلیه ها: نخود همچنین عملکرد کلیه را تحریک می کند و تخلیه مایعات را بهبود می بخشد.
برای این منظور مصرف آبگوشت پخت آنها بسیار مفید است که می توان از آن به عنوان پایه سوپ یا ریزوتو استفاده کرد که در صورت التهاب مثانه و سایر ناراحتی های مجاری ادراری کمک می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.