با مصرف میگو تازه در بازار بیماری های پوستی خود را درمان کنید

میگو دارای آستاکسانتین است، یک آنتی اکسیدان که می تواند به محافظت در برابر آسیب رادیکال های آزاد کمک کند.

به گفته کارشناسان، این می تواند به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون کمک کند.

میگو تازه در بازار با قیمت های مناسبی به فروش می رسد.

خواص ضد التهابی آستاگزانتین همچنین به دیابت، بیماری های گوارشی، کلیوی و پوست و چشم کمک می کند.

برای بارداری مفید هستند

خوردن صدف در دوران بارداری می تواند به ویژه برای جنین مفید باشد.

غذاهای دریایی در دوران بارداری برای رشد عصبی-شناختی نوزادان مفید هستند.

میگو

به گفته برخی، این با حداقل 4 اونس در هفته اتفاق می افتد.

میگو در رده “بهترین انتخاب های غذاهای دریایی” برای زنانی که در تلاش برای باردار شدن، باردار یا شیرده هستند، و همچنین برای کودکان خردسال، در راهنمای “نکات در مورد ماهی” سازمان غذا و داروی آمریکا قرار دارد.

برای بیماری تیروئید مفید هستند

یکی دیگر از مزایای شگفت انگیزی که میگو ارائه می دهد: این یک غذای سالم برای افراد مبتلا به بیماری تیروئید است، زیرا ید و سلنیوم را فراهم می کند، دو ماده معدنی مورد نیاز برای عملکرد طبیعی تیروئید.

میگو چیزهای زیادی برای ارائه دارد.

آنها همچنین بسیار مغذی هستند و بیش از 20 ویتامین و مواد معدنی از جمله ید، کلسیم و منیزیم دارند.

و یک وعده بیش از 70 درصد از نیاز روزانه یک بزرگسال به سلنیوم را تامین می کند، یک ماده معدنی کمیاب که به کاهش التهاب و افزایش پاسخ ایمنی کمک می کند.

با این حال، برخی افراد از مصرف میگو اجتناب می کنند زیرا کلسترول بالایی دارند.

برخی دیگر نگران هستند که میگو ممکن است به باکتری یا فلزات سنگین آلوده باشد .

و از آنجایی که صدف یک آلرژن غذایی اصلی است ، میگو می تواند واکنش های تهدید کننده زندگی را در برخی افراد ایجاد کند.

به طور خلاصه، آیا این غذای دریایی محبوب واقعا برای شما مفید است؟

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.