با مصرف خیارشور سامن سم را از بدن خود خارج کنید

شما این شانس را دارید که فقط با لیمو ترشی و بدون سرکه درست کنید.

خیارشور سامن قیمت های گوناگون دارد.

برای مواد تشکیل دهنده دستور خیار شور بدون سرکه 1 پوندی:

1 کیلوگرم غوره یا خیار کوچک
1 لیوان آب لیمو
1 قاشق چایخوری سنگ نمک
3.5 – 4 لیوان آب آشامیدنی
7-8 حبه سیر
1 مشت نخود
4 برش لیمو

برای تهیه خیارشورهای ترد با سرکه، ابتدا شیشه های خود را کاملا استریل کنید.

 

سپس غوره یا خیار خود را به صورت عمودی در شیشه قرار دهید.

در این بین مقداری سیر بریزید. سنگ نمک، نمک لیمو و سرکه را داخل قابلمه بریزید و خوب مخلوط کنید.

وقتی نمک آب شد، آن را از روی اجاق بردارید، مراقب باشید به نقطه جوش کامل نرسد، بلکه در نمک ذوب شود.

سپس این مخلوطی که آماده کردید را داخل شیشه بریزید.

درب را ببندید و خوب تکان دهید. شیشه را زیر و رو کنید و بگذارید نیم ساعت در دمای اتاق بماند.

برای تهیه ترشی خیار لیمو بدون سرکه آبلیمو و سنگ نمک را به آب آشامیدنی اضافه کنید.

هم بزنید تا نمک حل شود.

غوره ها یا خیارها را در شیشه بچینید.

سیر را در آنها بریزید.

برش های لیمو را هم اضافه کنید.

مخلوط مایعی که آماده کردید را داخل شیشه بریزید.

نخود را روی آن قرار دهید.

درب شیشه را ببندید و خوب تکان دهید.

خیارشورها را پس از سفت شدن در جای خشک و خنک و دور از نور آفتاب قرار دهید و 10 روز اول بدون باز کردن درب آن را بگذارید.

به این ترتیب از خراب شدن آنها جلوگیری می کنید، زیرا تهویه نمی شوند.

چقدر طول می کشد تا ترشی ها آماده شوند؟ شما خواهید گفت.

این مدت بین 15 روز تا 2.5 ماه متغیر است، بسته به موادی که ترشی را درست می کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.