آجیل در معیارهای رژیم غذایی انجمن قلب آمریکا برای تعریف سلامت قلب و عروق ایده آل در گزارش اخیر خود در مورد تعیین اهداف برای ارتقای سلامت و کاهش بیماری برای سال ۲۰۲۰ گنجانده شده است.
فندق ایرانی اردبیل در میان دیگر فندق ها به دلیل کیفیت بالا بسیار طرفدار دارد.
علاوه بر این، سازمان جهانی بهداشت (WHO) مصرف روزانه آجیل را به عنوان بخشی اساسی از یک رژیم غذایی محافظ قلب توصیه می کند.
در میان آجیل ها، فندق (Corylus avellana L.) متعلق به خانواده Betulaceae است و غذای ضد التهابی و کاهش چربی خون عالی محسوب می شود و دومین منبع غنی از MUFA در میان آجیل ها و به دلیل غنی بودن از ویتامین E و توکوفرول ها، فیتواسترول ها است.
(عمدتاً α-سیتوسترول)، منیزیم، مس و سلنیوم، ال-آرژنین، پلی فنل ها، فولات و فیبرها.
یک محصول پر فروش دیگر در میان تمام انواع فندق فندق سبز است که مزه ی بسیار عالی دارد.
فندق با پوست هم بسیار فروش خوبی در مقایسه با فندق پوست کنده دارد چرا که کیفت خود را درون خود حفظ میکند.
در میان ترکیبات فنلی، اسید گالیک، اسید p-هیدروکسی بنزوئیک، اپی کاتچین، اسید کافئیک، اسید سیناپیک و کورستین در فندق یافت میشوند که بالاترین نسبت اسیدهای چرب غیراشباع به اشباع را در میان آجیلها دارند.
طبق اطلاعات ما، تنها یک مطالعه مصرف صحیح فندق را برای حفظ وزن بدن تعریف کرده است ، و تعداد کمی از کارها رویکردی مغذی برای مطالعه اثرات مصرف فندق داشته اند.
با این حال، امروزه، هیچ مطالعه ای مصرف صحیح فندق را برای حفظ یا بهبود وزن بدن و یا ترکیب بدن و افزایش بیان ژن ضد التهابی شناسایی نکرده است.
فندق خام هم نوعی از فندق پر فروش است که افراد بسیار ترجیه میدهند تا آن را خریداری نمایند.
مکانیسمهای پشت وزن و تغییرات ترکیب بدن ناشی از مصرف فندق، و همچنین اثر تعدیلکننده آنها بر مسیر ژنومی التهابی بالادست، نشاندهنده زمینه جدیدی برای کشف است.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.