با استفاده از کیوی در روسیه سرمایتان را به یورو تبدیل کنید

کیوی ، میوه ای که اصالتاً چینی است، در دهه های اخیر در سراسر جهان گسترش یافته است.

تولید آن به طور تصاعدی رشد کرده و همچنین ارزش تجاری و سهم بازار این میوه در سال های اخیر افزایش یافته است.

این واقعیت باعث می شود که کیوی مورد توجه تحقیقات اخیر باشد.

کیوی در روسیه از بالاترین فروش برخوردار است.

نتیجه اصلی این فصل این است که کیوی می تواند یک میوه بسیار مهم در رژیم غذایی روزانه ما باشد.

ثابت شده است که مقادیر بیشتری از گونه های آنتی اکسیدانی دارد کهاغلب میوه ها مصرف می شود.

 

این باعث می شود کیوی انتخاب بهتری نسبت به سایر میوه ها مانند گلابی، هلو، سیب، موز و غیره باشد.

فیتوکمیکال های گیاهی کیوی (ویتامین C، پلی فنول ها) آنتی اکسیدان های قوی هستند، اما کیوی فعالیت های بیولوژیکی مهم دیگری نیز نشان داده است: تعدیل تجمع پلاکت ها، افزایش AOX پلاسما ، تنظیم لیپیدهای پلاسمایی، کاهش فشار خون و تعدیل فرآیند التهاب.

بنابراین کیوی نه تنها منبع فیبر و ویتامین C است، بلکه محفظه ای از مولکول های فعال زیستی با چندین فعالیت بیولوژیکی است.

کیوی دارای فیبرهای محلول و نامحلول بالایی است و در هر ۱۰۰ گرم میوه حدود ۳.۴ گرم فیبر دارد.

کیوی حاوی مقدار زیادی لیگنین است که به محتوای فیبر غذایی نامحلول آنها کمک می کند.

کیوی همچنین به دلیل اثرات مفید آن بر سلامت روده و همچنین به دلیل خواص ملین قوی آن شناخته شده است.

شواهد حاکی از آن است که افزایش انحلال پلیمرها در طول رسیدن در دیواره سلولی کیوی رخ می دهد و در نتیجه توانایی افزایش یافته در نگهداری آب را افزایش می دهد.

مطالعات متعددی سودمندی مصرف کیوی را در درمان یبوست در افراد مسن سالم نشان داده است.

اکتینیدین ، آنزیم پروتئولیتیک در کیوی، هضم پروتئین را هم در معده و هم در روده کوچک در هماهنگی با پروتئازهای معده و روده افزایش می دهد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.