با استفاده از هل اکبر بنفش 100 گرمی سموم را از بدن خود خارج کنید

غلاف هل که حاوی دانه های سفت و سیاه است، گاهی اوقات به طور کامل به غذاها اضافه می شود.

معمولاً غلاف ها را باز می کنند و دانه ها را جدا می کنند و سپس در اجاق یا تابه برشته می کنند.

خرید و فروش هل اکبر بنفش 100 گرمی بسیار بالا می باشد.

این دانه ها حاوی اسانس ادویه هستند که به آن طعم و بوی آن می دهد و رایحه هایی از نعناع و لیمو دارد.

دانه ها را با هاون و هاون آسیاب می کنند و سپس به غذاهای جنوب آسیا مانند کاری و چای اضافه می کنند.

هل یک ماده بارز در غذاهای خاورمیانه است.

همچنین در شیرینی ها، به ویژه در کشورهای اسکاندیناوی، جایی که به عنوان طعم دهنده برای قهوه و چای نیز استفاده می شود، وجود دارد.

هل

ادویه به خوبی با دارچین و همچنین جوز هندی مخلوط می شودو میخک همچنین یکی از اجزای ترکیب ادویه هندی به نام گارام ماسالا است.

هل حاوی ویتامین C ، نیاسین، منیزیم و پتاسیم است.

هل علاوه بر طعم متمایزش، حاوی سطوح بالایی از آنتی اکسیدان ها است و در طب آیورودا برای درمان اختلالات دستگاه ادراری و کاهش سطح قند خون استفاده می شود.

همچنین اغلب به عنوان یک ماده در خمیردندان هومیوپاتی به دلیل خواص ضد باکتریایی و شاداب کننده آن استفاده می شود.

ادعاهای بهداشتی قوی تر، مانند اثربخشی آن در مبارزه با سرطان، تا به امروز فاقد مدرک پزشکی است.

هل برای بیش از 4000 سال مورد استفاده قرار گرفته است.

از گیاهان مختلف خانواده زنجبیل می آید و طعم تند و شیرینی دارد.

هل در مصر باستان در آداب و رسوم مورد استفاده قرار می گرفت و بعدها توسط یونانی ها و رومی ها در روغن و عطر استفاده می شد.

یکی از گران ترین ادویه های دنیا
هل بعد از زعفران و وانیل در فهرست گران ترین ادویه جات سوم قرار دارد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.