اگرچه تحقیقات بیشتری در مورد انسان مورد نیاز است، برخی از مطالعات نشان دادهاند که روغن نارگیل میتواند به جلوگیری از رشد باکتریهای خاص کمک کند.
به عنوان مثال، یک مطالعه لوله آزمایشی نشان داد که روغن نارگیل بکر قادر است از رشد استافیلوکوکوس اورئوس، نوعی باکتری که باعث عفونت استاف میشود، جلوگیری کند.
نارگیل تازه امروز از باکیفیت ترین نارگیل ها می باشد.
علاوه بر این، یک مطالعه لوله آزمایشی نشان داد که امولسیون حاوی روغن نارگیل و آب بر علیه استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس و اشریشیا کلی، دو سویه از باکتریهای مرتبط با بیماریهای ناشی از غذا مؤثر است .
خلاصه
برخی از مطالعات در لوله های آزمایش و برخی از مطالعات انجام شده بر روی انسان نشان می دهد که روغن نارگیل می تواند رشد چندین نوع مختلف باکتری را کاهش دهد.
ممکن است باعث کنترل قند خون شود
نارگیل دارای کربوهیدرات کم و فیبر و چربی بالایی است که ممکن است برای کنترل قند خون مفید باشد.
حتی یک بررسی پیشنهاد کرد که روغن نارگیل ممکن است به کاهش سطح قند خون کمک کند، که ممکن است به دلیل خواص ضد التهابی و محتوای آنتی اکسیدانی آن باشد.
مطالعه دیگری که شامل 48 فرد مبتلا به سندرم متابولیک بود نشان داد که جایگزینی سایر چربیها در رژیم غذایی با روغن نارگیل بکر باعث بهبود سطح تری گلیسیرید و کاهش قند خون ناشتا پس از 4 هفته در مقایسه با گروه کنترل شد .
محتوای فیبر بالای گوشت نارگیل همچنین می تواند به کند شدن هضم کمک کند و ممکن است به طور بالقوه مقاومت به انسولین را بهبود بخشد، که می تواند به تنظیم سطح قند خون نیز کمک کند .
از سوی دیگر، یک بررسی اخیر به این نتیجه رسید که افزودن چربی نارگیل به وعده های غذایی در واقع می تواند مقاومت به انسولین را در دراز مدت افزایش دهد، که می تواند کنترل قند خون را بدتر کند.
بنابراین، تحقیقات بیشتری برای درک بهتر اثر نارگیل بر تنظیم قند خون مورد نیاز است .
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.