انواع انجیر خشک
هر روشی که برای خشک کردن انجیر استفاده شود، طیف وسیعی از کیفیت محصول نهایی انجیر به دست می آید.
دسته بندی و طبقه بندی انجیر خشک پس از جمع آوری انجام می شود.
انجیر خشک فله از پرطرفدارترین انجیر خشک ها می باشد.
بدین منظور انجیرهای خشک مشابه از نظر رنگ و شکل و اندازه در یک گروه قرار گرفتند.
این اجازه می دهد تا انواع مختلفی از انجیر خشک که به بازار عرضه می شوند.
برخی از این انواع دارای کیفیت پایین و قیمت پایین و برخی دیگر دارای قیمت بسیار بالایی هستند.
تفاوت قیمت در برخی موارد با تفاوت های جزئی کیفیت ممکن است برای بسیاری از افراد غیر قابل باور باشد.
اما برای کسانی که با این موضوع آشنا هستند رایج است.
نکته مهم این است که ترشی و فساد انجیر با وجود ظاهر خوب، قیمت نهایی را کاهش می دهد.
در مقاله بعدی طبقه بندی انواع انجیر خشک توضیح داده خواهد شد.
مهمترین فواید انجیر خشک
انجیر خشک میوه ای شیرین و بسیار مغذی است و فواید زیادی برای سلامتی دارد.
جالب است که درمان بسیاری از مشکلات رایج امروزی را می توان در خواص انجیر یافت .
یکی از مهمترین خواص انجیر درمان و درمان یبوست و همچنین درمان نفخ معده و دستگاه گوارش است.
از دیگر فواید انجیر می توان به غنی سازی آهن و مفید بودن آن برای کم خونی فقر آهن (IDA) اشاره کرد.
همچنین انجیر خشک به دلیل داشتن قند زیاد و خاصیت مقوی و انرژی زا بهترین غذا برای افراد دارای ضعف جسمانی است.
کنترل فشار خون از دیگر فواید انجیر به دلیل داشتن پتاسیم است.
از آنجایی که وجود پتاسیم باعث کاهش دفع کلسیم از طریق ادرار، خوردن انجیر، افزایش تراکم استخوان و پیشگیری از پوکی استخوان می شود.
جلوگیری از ریزش مو به دلیل داشتن گوگرد، پیشگیری از سرطان و استفاده در رژیم غذایی لاغری به دلیل داشتن فیبر از دیگر فواید مهم انجیر است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.