مصرف روزانه آلو خشک باعث کاهش کلسترول «بد» (LDL) در مردان مبتلا به هیپرکلسترولمی می شود. مصرف میوه، به ویژه آلو و آلو، ممکن است در کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و سکته مفید باشد.
آلو خشک نیشابور منبع پتاسیم است. در بدن، پتاسیم برای متعادل کردن pH خون و تحریک تولید اسید کلریدریک توسط معده و در نتیجه به هضم غذا استفاده می شود. علاوه بر این، انقباض ماهیچه ها از جمله قلب را تسهیل می کند و در انتقال تکانه های عصبی شرکت می کند.
آلو خشک منبع خوبی از آهن و منبع منگنز است. منگنز به عنوان یک کوفاکتور برای چندین آنزیم عمل می کند که ده ها فرآیند متابولیک مختلف را تسهیل می کند. همچنین در جلوگیری از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد شرکت می کند.
آلو و آلو خشک منابع ویتامین K هستند. ویتامین K برای ساخت پروتئین هایی که در لخته شدن خون نقش دارند (هم در تحریک و هم در مهار لخته شدن خون) مورد نیاز است. همچنین در تشکیل استخوان ها شرکت می کند.
ویتامین K علاوه بر اینکه در رژیم غذایی یافت میشود، توسط باکتریهای موجود در روده ساخته میشود، از این رو کمبود این ویتامین بسیار نادر است. آلو خشک و آب آلو منابع ویتامین C هستند. نقش ویتامین C در بدن فراتر از خواص آنتی اکسیدانی آن است.
همچنین به سلامت استخوان ها، غضروف ها، دندان ها و لثه ها کمک می کند. علاوه بر این، از عفونت ها محافظت می کند، جذب آهن موجود در گیاهان را افزایش می دهد و بهبود را تسریع می کند.
آلو خشک منبع خوبی از ویتامین B6 است. این ویتامین که پیریدوکسین نیز نامیده میشود، بخشی از کوآنزیمهایی است که در متابولیسم پروتئینها و اسیدهای چرب و همچنین در تولید انتقالدهندههای عصبی (پیامرسان در تکانههای عصبی) شرکت میکنند.
همچنین به تولید گلبول های قرمز کمک می کند و به آنها اجازه می دهد تا اکسیژن بیشتری را حمل کنند. پیریدوکسین همچنین برای تبدیل گلیکوژن به گلوکز ضروری است و به عملکرد صحیح سیستم ایمنی کمک می کند.
در نهایت این ویتامین در تشکیل برخی از اجزای سلول های عصبی نقش دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.