آجیل چهار مغز شور قابلیت 7 برابر کردن سود شما را دارد

همانطور که به دلیل طعم خوشمزه و ویژگی های تغذیه ای آن مورد قدردانی قرار می گیرد، گردو یکی از آجیل های مورد علاقه فرانسوی ها است! روی این غذای فوق العاده و فواید بسیاری برای سلامتی آن تمرکز کنید.

یکی از خوشمزه ترین آجیل ها آجیل چهار مغز شور می باشد.

آجیل که یک فروشگاه کامل سلامت است، فواید بسیار مهمی از سلامت مغز گرفته تا هورمون های شادی، از کاهش خطر ابتلا به دیابت گرفته تا محافظت در برابر سرطان دارد.

علاوه بر طعم، فیبر زیادی در ساختار خود دارد.

این گیاه با پروتئین ها، کربوهیدرات ها، آنتی اکسیدان ها، ویتامین هایی مانند B ریبوفلاوین، تیامین، نیاسین، پیریدوکسین و اسید پانتوتنیک و مواد معدنی مانند کلسیم، فولات، روی، پتاسیم، آهن و منگنز، گنجینه ای برای سلامتی ماست.

اگر آجیل به صورت خام مصرف شود، می توانیم از ارزش غذایی آن بسیار بیشتر بهره مند شویم.

 

آیا آجیل بو داده مضر است؟

طولانی شدن زمان تفت دادن آجیل باعث از بین رفتن مواد مغذی در آجیل می شود، در حالی که چربی های سالم موجود در آجیل می توانند آسیب دیده و اکسید شوند و در نتیجه رادیکال های آزاد تشکیل می شوند که می توانند به سلول های ما آسیب برسانند.

برشته نشده دو برابر بیشتر از بو داده آنتی اکسیدان دارد.

بنابراین هنگام خرید از خام بودن (برشته نشده) آن مطمئن شوید. فواید آجیل خام …

آجیل خام برای ایمنی شما

روغن آجیل منبع غنی ویتامین E است.

ویتامین E با جلوگیری از تجزیه گلبول های قرمز خطر کم خونی را کاهش می دهد.

گردش خون مناسب با کاهش خطر تب، سرماخوردگی و سایر بیماری ها، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.